Friday, 12 October 2012

gomo same dy!!!


Salam ukuwah..


Wat zup guys.....
U knw, dis tonight fara sngt hapy giler...u don’t knw ek??? Alaaa u must know la!!!harharahar anoyingkan...


lantak la fara nk ckp ape, niekan blog wa...blog sape?? Blog wa..blog sape?? Blog faraDGU..
BLOG SAPE?? BLOG FARA....nk kenal sape faraDGU?? Cer tngk muka annoying kat atas 2...ha tu r faraDGU..blog sape lagi sekali???blog fara...



Wokey meh fara share kegembiraan malam nie...
Ape y berlaku wei???? Here we goo yehhyehhhyehhh...tenet tenet.....
(*kompang dipalu, faraDGU malu,duduk meniarap membuka blog..)



Bermula la kisah pada malam yang sejuk salji hujan turun dgn lebatnya,
Ku gagahkan tulang 4 kerat nie meredah hujan...
Desyu..desyu...bunyi angin menerpa kulitku yang agak kusam,grom2 bunyi petir menyambar...
Fara n my housemate aka NIK rancang nk tngk bola...bola!!
I’m ratu bola ok...err ratu??? Minah bola la sng...
So, fara ajak la kmiey join skali tngk bola,lagi ramai lagi syok nak teriak2 ada geng dowhh...
*dulu wax de geng nk tngk bola kat pilah,p skrng wa ada...ko ada x??

Ktorng ada la bawa nota, snack ckit2...
So lepak lu smbil tnggu bola nk strt...
Lepas 2....astro buat hal...perghhh...bikin panas tul la,bru je sepak mula dah buat hal..
Biase la mslh astro, time hujan mmg xleh tngk, cpt sngt nk “tidur”..tau la time hujan kan bez tido..cam gi2 la astro..tapi time xhujan saying giler kat astro,bnyk cite..sampai boleh jadi kes gaduh ngn adk beradik kat umah...wa percaya korng pun pernah gaduhkan sbb berebut channel...


Lau ngn adik wa, mmg wa angkt tangan la...pas2 mula la tendang sana sini...waklu..
*cite dulu la p skrng dah xcam2,..
Skrng bile wa blik kg,nk tngk cite feborot wa, wa dah xmain la angkt tngan nie...nk thu tektik wa x?
Wa ayat la dy, wa ckap:

“wei, baik mu bagi remote tv 2, lau mu x v aq malas bg pnjam laptop aq..”, suara keras dari fara
“oloh,aq bru nk tngk cite aq, doh la aq dup asrama buke boleh tngk sokmo pun”,adik fara balas dng suara belas kashn.
“ah! Aq pun buke leh tngk tv jgk,lau mu nak buka fb pakai lappy aq berjam pun xpo,meh remote”,wa bls dengan suara tegas.
“beres aq guna lappy mu smpai ko berjam2,mu jgn ngepek plak”,adik wa balas
“deal, meh remote”, so wa senang la bai dapt tngk cite wa..pakai la tektik nie
*p bile dy dah ada lappy mmg xleh guna cara nie,wa pakai tektik lain plak..


Berbalik pada kisah tadi,time  astro buat hal
Wa bla r kejab, tngalkan kmiey n nik kat si2 kejab..wa ada kije beb
Slasai kerja wa, wa tngk tv xmenjadi lagi...ngokngek tul la...
Mmg time 2 fikir nak blik je,redah hujan...
P xjadi..sebab tibe hujan dah berhenti,..
Bola kat tv pun bole la buka..
Perghhh..still kosong2 lagi bai...
Sape yang lawan dowhhh??
Apecoz la my TRW..


The red worrior....gomo kelate gomo..KELANTAN TANAH TUMPAH DARAH KU..


KELANTAN vs SELANGOR


Meh layan gmbr meh, tnjuk smngat skit ko sep kito...sep kelate jah...nop masuk jad sep kelate ugok ko sep demo?? Boleh sngt eh..mehhh v sokongan ckit....semangat tuk jangut...








final: KELANTAN vs ATM




bojan n irfan




sep kito terr


ye nie mai ugok tadi suport kelate kalu




ehh mat gaddar ter..pewitttt..wit..wittt




awe gano ter male nie??? cetah kelate ter





piya nie lau dy xmain supo makan nasi xdop budu la...kemah tadi free kick dy...v bute snyap balako sep sengo




yak boktammm,ore kuat sep kito nie...




mat yo ter...lain kali leh v bute gak senyap  gu lawe




piya pemain kesayangn mak fara..




kelantan vs aidil


xleh bla~




nie la piya...gmbr dekat



farhan xfight mane male nie



gu lawe ter



last but not list:

my boyperent...gawe ter...ahakss..semat jetax!!










No comments: