Monday, 15 October 2012

tuto xnak bg pntu berrbnyi.1 minit siap!!!


salam ukuwah

wawaattt zup guys...
hola hola....ari nie fara nk kongsi satu tuto...*bukan tuto mencantikan blog mcm ratu tuto kita cik lysaa tapi tuto xnak bagi pintu berbunyi..

mcm mne 2???
senang n jimat..xpayah kecoh2
meh2 fara cite...

here we go yehhhyehhh~





1) first uolls msti ada 2 bnde nie








2) pas2 korng ambik kapas telinga cam gmbr kat bawah nie..*ambik satu je cukup...







3) pas2 titiskan mnyak rambut cam lam gmbr nie pada kapas tlinga 2..mnyak rmbut jenis apa pun xkisah,baby oil pun blh



*nie mnyak rmbut y sem1 pnye,sbbkan dah lama  2 y xsayng nak sedekahkan kat pntu






4)pas 2 sapu kat bhgian pintu nie...tngok gmbr nie pas2 p check balik,pntu umah korng ada xbnde cam nie..sapu disetiap garisan tu..sapu dlam 1 minit...pastikan mnyak y dsapu tu msuk dlm celahan bnde alah 2..*sapu pada ketiga2 bnde alah nie tau






*nmpak sngt pntu nie xcuci...



 5) lepas sapu mnyak 2,korng p la buka n tutup pntu 2 tngk kesan dy camne???harharahar dah xbnyikan  ..so xde r mngngu korng nk stdy or nk tido...ouh lupa lau ada bnyi ag korng kne sapu ag mnyk 2,mybe mnyak x meresap msuk ag kot n mnyk y korng sapu tu xmemadai..




p/s : credit to fara....tepuk tngan skit...pok..pok..pok...mekasih...crdt 2 mnyak rmbut fara juga..walupun dah xguna,p still berjasa pada tuan nye....





fara dah try,anda bgmna??wahaaha...nk bukti??meh dtg umah,cer tngk pntu umah ktrng dah xbnyi...xbising...








No comments: