Saturday, 8 December 2012

Ebiten faraDGU stoyee ok ^^V !!! [6]


Sambungan ke-6

Pagi tu last ktorng kat kelantan...pagi 2 juga fara meninggalkan Kelantan..sedih pun ada sbb x berksmpatan jmpe parnts..xpe fara kene tabahkan hati jugak sbb ada misi sterusnya iaitu kursus asas rekrasi dan star one tahap satu...sminggu je pun kan...hehehe..
malas la nak cite bnyk2 dah xde smngat =.=”..nah tngk gmbr je la
*ktorng singgah kuala Terengganu...masjid Kristal,pasar payan n pantai(*kejap jer)
*malam 2 ktorng samapai uitm kuala pilah tepat jam 12am ++....penat mmg xyah ckp la..rasa mcm xde semangat time nie...myb ramai dah balik umah masing2 kot...dah xramai orng...sedih....
























Ada sikit prsaan bosan sepanjang menunggu kursus..bosan xde bende nak buat...wifi pun cam ape time 2...kebosanan terubat bile dapat bersarapan dgn roti canai kat luar kampus..harharhar....
Kebosanan fara juga terubat bile result kuar hari 2..hehehe alhmdllh...
Kebosanan fara juga terubat bile smua geng kursus tu datang uitm ari 2..dyorng bawak makanan bnyk2...
Sehari sblum ktorng gerak p kursus..ktorng kuar makan ramai2..best smapaikn magrib ktorng lepak gerai 2 (*kuar pun dah petang)...lepas 2, pak cik drver bas ajak balik ngn dy.ktorng pun tnggu la pak cik 2...tapi dy lambat sngt..so ktorng pun jalan kaki balik sendiri..
*masa tnggu pak cik 2..ktorng ada main satu permainan...sape dapat cari batu bentuk love maka dy  akan jumpe pakwe kat sana(*kat tempat kursus nanti)...jawapannya fara xnak bgtau..huhuhu...

Kursus 2 serius best giler walaupun mngatuk tahap gaban...




No comments: