Monday, 14 January 2013

seharian di JALAN TAR

salam ukuwah

hyep...pe kabor???

sakarang faraDGU nak share cerita fara dan housemate pergi jenjalan di KL..
 JALAN TAR jeww..hehehe

kitaorang decide last minute tau..malam tu baru call nak sewe kerete..nasib baik la ada kereta kancil..
walaupun banyak kekurangan tapi kitaorng sampai jugak kat seremban..heheh

kitaorang parking kereta dan naik ktm tuk pergi KL SENTRAL..pas2 ambik tiket ke masjid jamek

memang bez sangat-sangat..meriah sangat..ramai pulak tu..hehe..
kitaorng just nak jalan2 n shopping jew, bukan nak join perhimpunan kebangkitan rakyat..tapikan best jugak la bole tengok depan mata apa yang berlaku..kalau sebelum nie tengok bende nie kat tv je..sekarang depan mata..perghhh ramai giler pakai baju kuning..hehehe..dyorng bukan bahaya pun, xde keganasan, perhimpunan aman..(*ehh apa plak cite politik bagai nie..haiyaaa)

seharian kitaorng katsana..pusing2 pastu kalau ada yang berkenan baru beli..katsini kene pandai pilih and cari barang yang paling murah..kene travel n tanya dulu semua harga, baru pilih gerai mane yang murah..hehe..tapi fara nak cakap harga katsana memang murah giler...I beli shoes sangat murah bole dapat dengan harga RM18..tapi kualiti tu wawallhualam lah...hehehe.... fara xnak cakap bnyak meh layan gambar je lahh



























No comments: