Friday, 8 March 2013

saya sayang sahabat saya di uitm

salam ukuwah
~~watzup guyz~~

first farahDGU nak ucapkan SELAMAT MENGHADAPI FINAL EXAM TUK SAHABAT faraDGU yang fara sayang giler..love uolls damn2 much..

terutamanya sahabat faraDGU yang paling "kacip" : 

hamimah,kemy,mek,misah,azan,cik,fiza dan semua lah, -awak pun sama-
#terlebih plak *O*

#biar gambar berbicara#


I




LOVE





MY 





LOVELY &





SWEETIEZZ





FRIENDS




















































Saturday, 2 March 2013

INSYAALLAH DIPERMUDAHKAN


salam ukuwah,
hehe..saya nak DEKAN 
cuba motivate diri sendiri...



cube belajar jadi pelajar cemerlang, rajin, usaha yang penting


JAGA HUBUNGAN DENGAN KAWAN

JAGA HUBUNGAN DENGAN lecturer

JAGA HUBUNGAN DENGAN ibu bapa

JAGA HUBUNGAN DENGAN ALLAH

USAHA, DOA, TAWAKAL

insyallah





~o~ ototoototot...

salam ukuwah
gambar kat bawah nie sebelum lab coat ku hilang...nasib baik ada lagi tersimpan di lab biology aritu..
entah kenape minggu tu semua barang hilang..stapler hilang, lab coat tertinggal  kat makmal, liquid paper rosak..haiya...kupon aktiviti hilang..tapi yang penting kita kena sabar..ada hikmah.

fine, memang nampak macam entah pape, stapler hilang, liquid rosak pun nak cite kat sini..tapi lu cakap la nak cakap apa, tapi xde bende nie, susah tuk kita buat assignment..TAHU TAK...cehhh mara plak..

hehe

bukan ape, macam terasa menyirap sikit la, bende yang bnyak membantu kita hilang tapi diperlekehkan oleh kawan sendiri( kawan bukan sahabat)..#SORY ok,saya post kat fb ari tu sbb kalau ada yang ternampak stpler tu bole tolong pulangkan..tapi manusiakan..mulut mmg xbole ditutup..













who?? itu rahsia ALLAH..

salam ukuwah..
sometimes i feel lonely, but you must know that ALLAH always with you