Sunday, 14 April 2013

awesome night

salam ukuwah,
wat zup-wat zup guyzz
OMG..juz wonder to show the AWESOME  moment ever!!!
yes..i'm love this moment damn-damn much..you got it..the great moment that i was spend with my friend..excelly my housemate and also my new friend..

here we  go guyzzz...plez don't be naughty

okey,first thing first.. faraDGU nak share cerite paling awesome okey..awesome!! you want to know right?? yes.. i will share to you guyz..

faraDGU baru je abis paper for this sem..and  now i'm going to holiday  for 2 month..omg!! lama kot 2 bulan tu..sebenarnya tak lama pun kalau da berada kat kampung..am I right??

12/4 was the  last paper..paper tu pagi okey...so lepas je paper terus fara membuta...penat kot dah berapa hari xtidur nyenyak dengan berbantal,berselimut bagai..lepas je membuta baru fara makan..hehe..then, I'm online smpai magrib..for the last second i got a call from my beloved housemate..FATH..she call me and ask  to spend that night in shah alam...OPECUZ LA I WANT..bosan kot online berjam-jam..

malam tu kitaorng sewa kereta..kereta tu okey la..biasa la wira..xde la hot sangat pun..lagi pun we need big car coz we have 5 member ..so kitaorng gerak kesana mengunakan GPS..almaklum la ilmu xcukup..hehe..alhmdllh kitaorng sampai sana dalam kul 10 malam.. then, sebelum kitaorng ronda satu shah alam tu, kitaorng singah dulu umah sewa abang kepada kawan kitaorng..dy la yang drive kitaorng jalan2 pusing satu shah alam..hehe...best wooo...dy bawak kitaorng p i-city, up town, matrempit site, semua la..HANYA SATU MALAM...pastu yang paling awesome lepas penat kat i-city abang tu belanja kitaorng makan nasi goreng bra  barra..sumpah sedap giler nasi tu.. fara rasakan, abang tu memang abang paling baik woo...sumpah best kalau ada abang macam tu..hehe..kalau abang fara,ermm xthu la..dy kan dah ada anak bini....masa kitaorng pergi uptown tu fara tersentuh tengok budak kecik yang hanya berumur 2thun keatas masih belum tidur, malah sedang galak bermain kejar-kejar pukul 3,4 pagi...wei nak nangis kot tengok budak membesar dengan cara macam tu..xpela asalkan mak bapak dyorng cari rezeki yang halal..itu yang penting...
then,kitaorng tengok mat rempit tepi jalan..ermmm xde yang best pun..ingt bole la tengok aksi extreme ke apa ke??tapi dyorng hnya sekadar lepak..ala xfeel langsung..cehh..

pastu malam tu dalam kul 5 or 6 kitaorng gerak balik negeri sembilan...perghhh...tersalah jalan wooo...dah la time tu gelap lagi..kita orng ikut jalan salah..tapi jalan tu mmg bole tembus kenegeri sembilan..PUNCANYA BATERI FON MATI..SO TERPAKSA GUNA SIGNBORD..sedis..scary pn ada...alhmdllh kitaorng sampai dalam kul 7 pagi...
lastly fara rasa bahagia n happy sangat dapat overnight bersama dyorng n abng yang paling awesome..abg tu bnyk ilmu kot...cara dy cakap pun da tau dy tu orng berilmu...k la...da abis kot,fara nak gerak balik kg malam nie...haiya...terasa malas giler nak balik...fara pun xthu kenapa..myb rasa cuti 2 bulan tu lama sangat n boring dup kat umah..(*eiye jee padahal 2 bulan tu xcukup..hehehe)...k bye guyz....