Saturday, 31 August 2013

semuanya kerana NEKAD..PAK NIL n my operation

SALAM UKUWAH

~~wat zup guyz~~

wei aznil aka PAK NIL datang UITM N9
HEBAT LA
DA LAMA TUNGGU!!

Pak nil adalah salah seorang idola fara
one of the reason fara minat  coz he have AWESOME skill of communication 
dari kecil lagi fara memang minat pak nil
TOM TOM BAK, MACAM MACAM AZNIL
all these series or episod fara x miss tau..mane boleh tak tengok..walaupun astro selalu ulang episod y sama..

lau uolls nak tau fara n flmy mmg minat dengan aznil..
selain aznil, fara memang giler-giler peminat setia arwah SUDIRMAN...
lagu2 beliau mmg AWESOME n boleh meremang bulu roma lau dengar..lagi2 lagu 
PELANGI PETANG
lagu tu mmg best!!!!!


NEKAD NAK DENGAR CARA PAK NIL BERCAKAP
NEKAD NAK JUMPA PAK NIL
NEKAD NAK AMBIL GAMBAR DENGAN AZNIL

semuanya kerana nekad..walaupun pada malam sebelum pak nil datang uitm fara buat pembedahan kecil kat hospital kuala pilah..so, saya xkisah asalkan jumpa idola saya..walaupun tangan ni masih sakit n nyilu akibat torehan and korekkan y dilakukan oleh doktor...jap nak cite pasal malam tu..sebenarnya tangan fara tersusuk besi dalam kuku..sakit giler..bukan dalam kuku jer, tapi besinya da masuk lam jari.. betapa tajamnya besi tu sampai kuku fara pun dapat ditembusnya...sakit xyah cakap la..pastu esoknya fara pergi klinik uitm..tapi doktor xde..kuar p makan..nurse suh datang petang, memang tak la fara nak g, kelas berderet kot..pastu malam tu fara NEKAD nak g hospital...petang tu minta kawan call ambulans uitm..so pakcik tu hntarkan ke hospital pilah..first jumpa dktor (india) dy ambik Blood presure..pastu y xleh bla dy cakap "saya pun xthu nak tulis awak sakit ape"
apa la doktor nie..you should show the best personality to your patient la nampak sangat awak tu doktor "BARU"

lepas ambik BP, fara masuk bilik doktor and dy check jari yang luka tu, pastu doktor perempuan pun xleh bla..dy cakap
"camne saya nak rawat tangan awak nie,nak guna instrument apa ye"(bole plak dy tanya fara..da la fara tengah blur...adoi)
pastu doktor perempuan nie bincang dengan sorang doktor india, then doktor india suruh fara ikut dy masuk la satu bilik untuk buat pembedahan..sumpah  I did not expect lansung kene masuk bilik scary tu..4 orang doktor wei..scary dowhh...sorang nurse tolong pegangkan tangan fara..doktor laki tu sumpah hensem nak mampus tapi bile dah sakit dy gurau n buat lawak pun fara da xkisah..(menyesal plak xlayan sangat bile doktor laki tu borak) haha...satu lagi perkataan yang xleh bla..doktor india tu cakap awak jangan la gerak, saya pun takut nak anu tangan awak..haha

~~~~~~~~~~~~~~~esoknya PAK NIL datang~~~~~~~~~~

walaupun tangan masih lagi sakit n nyilu fara tetap pergi dan part y paling best ni hahhh!!!!

BERGAMBAR DENGAN PAK NIL (disebabkan henset ku y lembab nak capture, pak nil da pusing  )



 he looks young!!! he looks very young, Even though he was the same age my father's age









part yang fara suka bile pak nil berduet dengan student pilah lagu PELANGI PETANG...nak nangis tau...da le lagu tu fara suka...hehe..alhamduilah...suka sangat..terubat luka dijari ku..
TQ PAK NIL 











No comments: