Tuesday, 1 October 2013

SEPTEMBERku, "status baruku"

salam ukuwah reader...
wat zup guyz
holo-hola
 poyo giler tajuk entry kali nie kan?? (suka hati la wei nie blog saya okeh!)

so, kali ni faraDGU nak kongsi gmbr best sempena STATUSku yang da masuk 20tahun...wei serius scary bile fikir aq da masuk umur 20 tahun..sape xtakut dengan umur macam nie, banyak bende kene buat woi, banyak bende kene fikir, kene jadi perempuam matured, sopan, lembut, ayu bagai(selalu kene nasihat jadi perempuan senonoh sikit)...haha NO WAY!! aq tetap aq, tetap dengan jiwa yang giler2 and suka buat bende yang mengembirakan and membahagiakan jiwa n fikiran..lantak la orang nak kata apa..yang penting hidup ni perlu di"gembirakan" dan diisi dengan bende yang best....
satu bende yang faraDGU suka ----> suka berovernight ngn kawan-kawan.xkisah la kawan tu baru kenal or da lama kenal asalkan dia satu kepala dengan fara.habit yang ni mmg xleh tinggal la wei..susah..alah..bukan selalu pun, time tension je kuar.(sebenarnya saya budak baik)

BTW, thank kawan-kawan fara yang buat suprise tuk fara..hehe..sumpah, faraDGU betul-betul happy..da jom layan gambar, penat oii tangan nie taip panjang tapi bukan korang nak baca pun...














 muka xsenonoh *O*












 gemuk *O*




 lawa giler aq ambik gambr nie *~*




baju special tuk present ENT ..alhmdllh HM 








muka aq paling hodoh *O* (dyorng buat comel lak,)


rasa macam princess lak malam tu...


 tetiba gambar nie diuplaod..hehe (septemberkan!!)